Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Ongeval A12 Vier Doden En Zes Gewonden Bij Ernstig Ongeluk


Ongeval A12

Ongeval A12: Vier doden en zes gewonden bij ernstig ongeluk

Samenvatting

In de nacht van zaterdag op zondag heeft er een ernstig ongeluk plaatsgevonden op de A12 bij Veenendaal. Vier personen zijn daarbij om het leven gekomen en zes anderen zijn gewond geraakt. De oorzaak van het ongeluk is nog niet bekend.

Wat we weten

Het ongeluk gebeurde rond 04.00 uur 's nachts. Een personenauto en een busje kwamen met elkaar in botsing. De personenauto raakte van de weg en kwam in de berm tot stilstand. Het busje belandde in de middenberm.

In de personenauto zaten vijf personen. Vier van hen zijn bij het ongeluk om het leven gekomen. De vijfde persoon is met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

In het busje zaten zeven personen. Zes van hen zijn met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De zevende persoon is ongedeerd gebleven.

Oorzaak onbekend

De oorzaak van het ongeluk is nog onbekend. De politie doet onderzoek naar de toedracht. De weg is in beide richtingen afgesloten voor verkeer.

Slachtoffers

De identiteit van de slachtoffers is nog niet bekendgemaakt. De politie probeert in contact te komen met hun familie.

Getuigen

De politie roept getuigen van het ongeluk op zich te melden. Mensen die iets hebben gezien of gehoord, kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.


Comments